Mikä Ydin?

 

Ydin on lehti niille, joille väkivallattomuus ja vastuu maailmasta ovat intohimo. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Ydin seuraa maailmaa ennakkoluulottomalla asenteella, kriittisyydellä ja asioihin syventyen.

Tuloksena on 100-sivua ajankohtaista asiaa yhteiskunnallisista kysymyksistä – kotimaan tasolla ja globaalisti. Ydin ei tyydy ainoastaan peilaamaan, vaan ottaa myös perustellusti kantaa ja osallistuu keskusteluun.

Ytimen kirjoittajiin kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita, tutkijoita, kansalaisjärjestöjen toimijoita ja toimittajia. Lehden toimittamiseen osallistuu aktiivisesti vapaaehtoisista muodostuva toimituskunta. Vuodesta 2009 lehden luottamustoimisena päätoimittajana on toiminut Arja Alho.

Puoluepoliittisesti sitoutumaton Ydin on perustettu vuonna 1966 ja sen tukijärjestöihin kuuluvat RauhankasvatusinstituuttiSadankomitea ja Suomen Rauhanliitto. Ydin tekee yhteistyötä muiden mielipidelehtien ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Se toimii muun muassa sosiaalifoorumi-liikkeessä ja on Kultti ry:n aktiivinen jäsen.

Ydin toivottaa kaikki tervetulleeksi joko seuraamaan keskustelua tai toimimaan kanssamme:

Tilaa Ydin
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa
Tule mukaan toimituskuntaan
Kirjoita Ytimeen